Vision

Velkommen til Hellerup Trafik Aps.

Hellerup Trafik blev stiftet i februar 2011 og ligger på Gersonsvej 79 kld. th., hvilket er ca. 5 minutter fra Øregaard Gymnasium.

Køreskolen har fra starten af været en af de mest foretrukne køreskoler blandt de unge, og vi har allerede hjulpet utallige mange elever igennem deres køreuddannelse siden vores spæde start. Derfor er vi stolte af at være værdsat blandt vores køreskoleelever. Det er vi på trods af, at vi ikke er en af de billige køreskoler. Vi tror på, at pris og kvalitet hænger sammen, så derfor kan du være tryg ved at vide, at hos os får du kvalitetsundervisning og opmærksom og venlig hjælp, hvad enten du er til teori- eller køretimer.

Vi lever efter nogle basale værdier, og vi yder vores allerbedste for at kunne leve op til dem. Dette gør vi ved at holde fair priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det store udbud af køreskoler kan gøre det svært at vælge, hvor man skal starte, men en god huskeregel er, at det aldrig har været meningen, at seriøse og professionelle køreskoler sælger til uhørte discountpriser. Så vælg din køreskole med omhu!

Et billigt kørekort er ikke nødvendigvis lig med et godt kørekort. Derfor anbefaler vi dig, at du sætter dig ind i markedet, og at du på den måde træffer en velinformeret beslutning, inden du vælger en køreskole.

Hvis du vælger vores køreskole, har du mulighed for at få et kørekort relativt hurtigt, da vi kan tilrette undervisningen efter dine behov, og du har også mulighed for at gøre brug af vores lynkursus til kørekort. Det er op til dig, om du vil tage kørekort over en kortere eller længere periode.

Vi er måske ikke blandt de billige køreskoler, men vi er blandt de bedste, og vores køreskole er en favorittrafikskole blandt vores elever, som ofte har skiftet til os fra en anden køreskole.

Hvad enten du vil have et kørekort hurtigt, eller om du gerne vil tage dig god tid, så er det op til dig. Du kan vælge at tilmelde dig et lynkursus til kørekort hos os, men du kan også vælge det almindelige forløb. Når du tager et kørekort hos os, så får du grundig undervisning i teorilokalet såvel som til køretimerne. Og når du er færdig og har bestået køreprøven, er der ikke nogen, der kan antyde, at du har trukket kørekortet i en automat. En sådan kommentar vil ofte antyde, at førerens kørekort har været for billigt.

Vores vision bygger nemlig på at uddanne de nye bilister til at respektere trafik, fart, skabe tryghed ude i trafikken og udvise gensidigt hensyn til alle trafikanter. Ydermere stræber vi efter at styrke eleverne til al slags kørsel, så de føler sig klar til trafikken efter beståelse, da et kørekort forpligter og er meget mere end et stykke plastik.

Succesen fortsætter, og vi lancerer nu vores hjemmeside med en webshopdel for at lette tilmeldingen for vores nye elever. På den måde kan du hurtigt komme i gang med at tage et kørekort hos os.

Vi byder dig hjerteligt velkommen.

Venlig hilsen

Hellerup Trafik ApS