Vision

Velkommen til Hellerup Trafik Aps.

Hellerup Trafik blev stiftet februar 2011 og ligger på Gersonsvej 79 kld. Th. hvilket er ca. 5 min fra Øregaard Gymnasium. Køreskolen har fra starten af været en af de mest foretrukne køreskoler blandt de unge og vi har allerede hjulpet utallige mange elever igennem deres køreuddannelse siden vor spæde start. Vi lever efter nogle basale værdier og yder vores allerbedste for at kunne leve op til disse. Dette gør vi ved at holde fair priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det store udbud af køreskoler kan gør det svært at vælge hvor man skal starte men en god huskeregel er at det aldrig har været meningen at seriøse og professionelle køreskoler sælger til uhørte discountpriser.Så vælg din køreskole med omhu!

Vores vision bygger på at uddanne de nye bilister til at respektere trafik, fart, skabe tryghed ude i trafikken og udvise gensidig hensyn for alle trafikanter. Ydermere stræber vi efter at styrke eleverne til al slags kørsel så de føler sig klar til trafikken efter beståelse da et kørekort forpligter og er meget mere end et stykke plastik.

Succesen fortsætter og vi lancerer nu vores hjemmeside med en webshop del for at lette tilmeldingen for vore nye elever.

Vi byder dig velkommen

Venligst,

Hellerup Trafik Aps.