Headquarters

Kontaktformular

Velkommen til Hellerup Trafik – Din lokale trafikskole i Hellerup

Vores køreskole består af 2 afdelinger i henholdsvis Hellerup og Ordrup, men vi dækker meget bredere og har elever fra Charlottenlund, Klampenborg, Gentofte, Søborg mm., som tager deres kørekort hos os.

Derfor er vi den oplagte køreskole for dig, hvis du leder efter en køreskole i Brøndby, Vanløse køreskole eller måske en køreskole i Helsingør. Vores trafikskole i Hellerup er passende kaldt Hellerup Trafik, og vi hjælper både unge og ældre kommende bilister med at få kørekortet i hus, og vi glæder os til også at kunne hjælpe dig med at få et kørekort.

Vi tilbyder en lovpakke til bilkørekort til en god og gunstig pris, og vi tilbyder gode rabatordninger til glæde og gavn for vores elever.

Vi ønsker at være en køreskole, som er for eleverne, og din tilmelding til vores trafikskole i Hellerup er en tillidserklæring, som vi ønsker at indfri.

Trafikskolen tilbyder også lynforløb, fornyelse af kørekort og generhvervelse af kørekort både til betinget eller ubetinget frakendelse samt kørselsforbud. Du kan vælge enten at betale for enkelte pakker, der kun indeholder en enkelt eller to ting for, at du kan komme et skridt tættere på at få dit kørekort eller få det fornyet/generhvervet. Men du kan også købe en total pakke, som klæder dig godt på, så du kan få alle de lovpligtige timer bag rattet og den lovpligtige teoriundervisning m.m. Denne pakke kalder vi Lovpakken, og den har dette navn, da den indeholder de ting, der som minimum skal indgå i din køre- og teoriundervisning i forhold til gældende lovgivning.

Vælg lokalt som mange andre køreskoleelever i bl.a. Hellerup, Ordrup, Brøndby, Vanløse og Helsingør. At vælge vores trafikskole i Hellerup er at vælge både rigtigt og lokalt. Vælg derfor os hos Hellerup Trafik.

Vi er klar til at hjælpe dig frem mod dit mål, nemlig dit kørekort. Vi er fleksible, og eksempelvis har vores kørelærer mulighed for at komme forbi og samle dig op. Det kan f.eks. være på dit uddannelsessted, ved din bopæl eller et andet sted, hvor du gerne vil kunne komme direkte til køreundervisningen ved, at køreundervisningen kommer til dig. Dette kræver dog, at kørelæreren accepterer at køre ud til dig, og det kræver også, at der ikke er for langt fra vores lokaler til din lokation.

Du kan ringe eller skrive til os, hvis du har nogen spørgsmål angående vores trafikskole i Hellerup. Du kan se alle vores kontaktinformationer længere nede på denne side. Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål.

Læs hvad andre elever skriver om os

Er du nysgerrig efter at vide, hvad vores tidligere køreskoleelever har at sige om os og vores undervisningsforløb? Så kan du tage et kig på
vores Trustpilot-side. Derinde finder du en række anmeldelser fra vores tidligere elever. Vi er stolte af vores høje gennemsnitlige score, og som ny eller kommende elev hos os, kan du derfor også trygt regne med, at vi gør vores bedste for, at du får en god oplevelse og et godt forløb hos os af en høj kvalitet.

Kontakt os for mere info

Har du nogle spørgsmål ? Så kan du kontakte os direkte ved at bruge oplysningerne nedenunder.

Adresse: 
Hyldegårdsvej 7
2900 Hellerup

Telefonnummer: 
+45 50300050

E-mail: 
info@helleruptrafik.dk

CVR: 
33395930